Trouwen op een bijzondere trouwlocatie in Zuid-Limburg

Ontdek onze unieke trouwlocatie op een toplocatie: de monumentale hoeve De Apine op de Vernelsberg in het prachtige Zuid-Limburg. Wij bieden een betoverende accommodatie op een riant landgoed, met adembenemende uitzichten over het heuvellandschap. Bruidsparen kunnen elkaar hier het ja-woord geven, feesten en overnachten. Een prachtige dag op een droomlocatie in Limburg!

Volledig ontzorgd

Het is onze passie om van uw trouwdag een bijzondere herinnering te maken. We luisteren naar uw wensen en ideeën en vertalen deze naar een ceremonie en feest dat helemaal bij u past. Ons ervaren en enthousiaste team staat klaar om u te begeleiden en te adviseren tijdens de voorbereidingen, zodat u zich volledig kunt richten op het creëren van onvergetelijke herinneringen.

Bekijk onze banquet mogelijkheden

Overnachten in de stijlvolle hoeve

Na een betoverende avond vol liefde en feest kunt u blijven genieten van de magie op onze trouwlocatie. Overnacht in de charmante kamers van de monumentale hoeve en ontwaak de volgende ochtend te midden van het schilderachtige landschap van Zuid-Limburg. Samen met de gasten kunt u genieten van een heerlijk ontbijt. De perfecte gelegenheid om na te praten en de unieke momenten van de speciale dag samen te koesteren.

Rustige ligging met optimale privacy

De rustige ligging van onze trouwlocatie op de Vernelsberg zorgt voor een intieme en serene sfeer, waarin u en uw gasten kunnen genieten van de magie van het moment. U huurt de hoeve exclusief voor uw gezelschap waardoor u van optimale privacy kunt genieten.

Of u nu kiest voor een romantische ceremonie in de buitenlucht, een knusse borrel bij de open haard of een spetterend feest in onze stijlvolle feestzaal, op onze trouwlocatie is alles mogelijk. Wij kijken ernaar uit om samen met u uw trouwdag tot een onvergetelijk en betoverend moment te maken. Neem contact met ons op voor meer informatie en om uw wensen te bespreken.